28.5. sme mali krátku reportáž o sušených paradajkách, na Slovenskej televízii. Pozrite sa prosím! Viz slide č. 4.
Potrebujete len 5 ingrediencií. Žiadnen apríl, naozaj len päť (možno štyri - k tomu sa ešte dostaneme :-)). Ale pozor, o to viac tu platí, že všetky ingrediencie musia byť v tej najvyššej kvalite, ktorú si môžete dopriať.
Suroviny:
postup:
Zapnite si stopky. Za 15 minút / max! / bude jedlo na stole ... Uvarte si vodu v rýchlovarnej kanvici. Ušetríte tak energiu aj čas. Vriacu vodu prelejte do hrnca, vodu poriadne osoľte / voda má byť slaná ako more /. A tiež pamätajte, že na každých 100 g cestovín má byť 1 liter vody, aby mohli cestoviny pohodlne "plávať" a nezlepili sa. To je všetko! Skoro. Pripravte si taniere. Akonáhle budú špagety al dente, zlejte vodu a do horúcich špagiet vhoďte niekoľko rukou natrhaných paradajok.
Prilejte olivový olej (alebo olej, v ktorom boli paradajky naložené), nastrúhajte parmezán. Svoje jedlo posypte rukolou a zľahka premiešajte.
Špagety jednoducho naložte na tanier. Ešte posypte nastrúhaným parmezánom.
Zámerne neuvádzam množstvo jednotlivých surovín. Po prvé ho neviem, po druhé bude lepšie, keď si jedlo uvaríte podľa svojich chutí :-).
Design a kód (c) 2016 wedipa.com, všechna práva vyhrazena Sušené Paradajky s.r.o.
GDPR